01-megamenu swiss-megamenu verif-megamenu 24-megamenu

Oferta më e mirë për punën tuaj

Krahaso falas 5 oferta të mjeshtërve në zonën tuaj

Pa pagesë dhe pa angazhim

Shih vlerësimin në 3 hapa

Përshkruaj projektin tënd

Bëni kërkesën tuaj për punë duke plotësuar kërkesën për formularin e ofertës.

Merrni oferta

Merrni deri në 5 oferta falas nga profesionistë të ndryshëm të regjistruar në zonën tuaj.

Krahaso dhe zgjidh

Ju vetëm duhet të zgjidhni ofertën që ju përshtatet nga ofertave të marra.

Punët më të kërkuara
sample38

sample91

sample35


sample35

sample91

sample38

Krahaso çmimet e ofertave

A planifikoni renovime, punë ndërtimi të ndryshime apo përmirësime në shtëpinë tuaj? Plotësoni formularin që korrespondon me punën tuaj dhe krahasoni deri në 5 vlerësime të mjeshtrit në zonën tuaj në 2 klikime!

Devis01.ch është një mjet 100% neutral dhe i pavarur ndaj të gjithë partnerëve të saj. Krahasoni ofertat që do t'ju dorëzohen, analizoni propozimet e kuotave dhe konkurroni midis artizanëve dhe kompanive.

Një zgjidhje profesionale

Mirëmbajtja, rinovimi ose puna ndërtimore, pavarësisht nëse jeni qiramarrës, pronar apo profesionist, keni refleksin Devis01.ch për të gjetur zejtarin më të mirë në Zvicër frankofone.

Detajoni projektin tuaj, bashkohuni me planet tuaja, fotot, takoni artizanët dhe bizneset (nëse është e nevojshme për projektin tuaj) dhe krahasoni ofertat e çmimeve të mjeshtrit.